Kandidaten

Wat mag je van ons verwachten

Wij investeren tijd en energie om jou te leren kennen, niet enkel jouw CV. Enkel op die manier kunnen we begrijpen wat je precies zoekt in een job, wat jou drijft, en wat belangrijk is voor jou om je gelukkig te voelen in een bedrijf. Als je ambitieus bent en gepassioneerd door je werk en carrière, dan willen we jou met plezier vertegenwoordigen en je helpen aan jouw ideale job.

Bij Keyworks werken onze consulenten hard om jouw vaardigheden, ambities en ervaring af te stemmen op klanten met de juiste vereisten en bedrijfscultuur voor jou.

Zoeken naar een job kan een ontmoedigende ervaring en proces zijn. Waar je ook staat in je carrière, sollicitatiegesprekken kunnen zenuwslopend zijn. Indien je dit wenst kunnen we je raad of schrijftips geven bij het opstellen van je CV, maar ook begeleiding, interview coaching en advies rond loopbaanontwikkeling. We geven je zoveel mogelijk informatie mee over het bedrijf zodat je goed voorbereid bent voor je op gesprek gaat.

Onze consulenten coachen je niet alleen bij de zoektocht naar een nieuwe job, maar begeleiden je ook bij de opstart en uitvoering van deze job. Verder geven zij je altijd eerlijke en constructieve feedback.

Ben je geïnteresseerd in een van de openstaande vacatures, of wil je spontaan solliciteren, neem dan zeker contact met ons op!